Club Motivia

Palvelut

Club Motivia tarjoaa nykyaikaisia kuntosalipalveluita ja ohjattua toimintaa viihtyisässä tilassa.

Jäsenenä saat käyttöösi kulunvalvontakortin, jolla pääset harjoittelemaan haluamanasi ajankohtana joka päivä.

Asiakaspalvelumme on auki vaihtelevina aikoina ja sopimuksen mukaan. Ohjaajalta voit myös varata ajan henkilökohtaiseen opastukseen ja ohjelman tekoon.

Club Motivian kotimaisilla erittäin laadukkailla pakkalaitteilla harjoittelu on mielekästä, turvallista ja tehokasta. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja vastaavat erilaisiin harjoittelutarpeisiin.

Kuntosalin vapaapainoalueella jäsenet voivat harjoittaa lihaskuntoa levypainolaitteissa ja irtopainoilla. Toiminnallisella alueella voi tehdä mm. voima-, lihaskunto-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoittelua tangoilla, kahvakuulilla, jumppapalloilla, hyppynaruilla, tasapainolaudoilla, vastuskumeilla ym. Aerobisilla laitteilla, crosstrainereilla, kuntopyörillä ja juoksumatolla voi lämmitellä, nostaa sykettä ja harjoitella kestävyyttä.

Motiviassa on nyt kaksi uutta Spinninpyörää. Teemme parasta aikaa ohjelmaa, jota jäsenemmevoivat hyödyntää pyöräillessään. Miksi et varaisi henkilökohtaista Spinningtuntia?

Club Motivia asiakaspalvelu on avoinna uusille asiakkaille vaihtelevina aikoina. Etusivulle pyrimme päivittämään asiakaspalvelun aukioloajat. Laiteopastusta saa asiakaspalvelun aukioloaikoina tai sopimuksen mukaan. Jäsenenä sinun on myös mahdollista varata aika ja keskustella omasta harjoittelustasi ja tavoitteistasi. Motivian henkilökunta ja yhteistyökumppanit auttavat sinua harjoitusohjelman laadinnassa.

Club Motivian jäsenet saavat käyttöönsä kulunvalvontakortin, jolla pääsee harjoittelemaan jäsenyyden mukaisina kellonaikoina.

Salilla on omat säännöt, jotka edesauttavata jokaisen viihtymistä salilla.

- Jokaiselle salin käyttäjälle tulee antaa täysi rauha treenata.

- Ota oma hikipyyhe mukaan. On hyvä tapa laittaa hikipyyhe mahdollisuuksien mukaan kehon ja laitteen väliin tai muuten kuivataan laitteesta hikeentyneet kohdat.

- Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi noudata siisteyttä ja vie painot sekä muut välineet niille varatuille paikoilla.

Toteutus: webStage © 2011 Online Solutions